Charters wilde een website voor een charterschool

Charters gezocht

Charters wilde een website voor een charterschool

Kenny Marshall was racesecretaris bij The Meadows in 1979. Miller dacht dat Charters een geweldige assistent zou zijn en dat de functie deuren zou openen voor toekomstige kansen. Maar nadat Marshall de Meadows had verlaten, ging zijn mentor Bill Connors met pensioen. Dat is het moment waarop Gary Buxton hem benaderde over het aannemen van een baan als racedirecteur bij Macau. Charters stemde ermee in om voor hem te werken gezocht vlekkeloos. Het was geen eenvoudige taak en het kostte wat tijd, maar het was het waard toen Buxton aan Charters vertelde dat hij geĆÆnteresseerd was om racedirecteur te worden.

STM Charters is gespecialiseerd in zakenreizen en collegiale sportteams. Ze werkten eerder als onderdeel van Short's Travel Management, maar wilden zich losmaken van het bedrijf en een zelfstandige online aanwezigheid ontwikkelen. Ze wilden ook hun bereik uitbreiden naar vakantiereizen en zakenreizen. Een nieuwe website zou hen de tools geven om deze doelen te bereiken. Uiteindelijk zou de nieuwe site hun ticket naar een succesvol bedrijf zijn. Zorg er bij het kiezen van een domeinnaam voor uw website voor dat u een domeinnaam kiest die past bij het charterbedrijf.

Een andere reden om voor een charterschool te stemmen, zijn de kosten. Terwijl veel mensen het concept steunen, zijn anderen ertegen. De financiƫle voordelen van charters zijn moeilijk te kwantificeren. Los Angeles heeft bijvoorbeeld een aantal charterscholen in de omgeving. Het budget van het district wordt zwaar gefinancierd door de staat en de handvesten moeten door de staat worden gefinancierd, wat betekent dat de handvesten het zich niet kunnen veroorloven om op dezelfde campussen als openbare scholen te werken.

Klik hier voor meer informatie: AWservice

Close