Hoe start je een foodtruck?

Hoe start je een foodtruck kosten ?

foodtruck

Een foodtruck is een prima optie voor ondernemers die snel een bedrijf willen starten. Dit type mobiele keuken biedt de beste gelegenheid om te experimenteren en te testen voordat u zich vastlegt in een permanent restaurant. Het beheren van een foodtruck vereist verschillende vaardigheden, en een goed begrip van deze vaardigheden kan u helpen uw bedrijf met succes uit te breiden.

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het selecteren van een locatie voor uw foodtruck is de hoeveelheid beschikbare ruimte. Idealiter zou een foodtruck toegang moeten hebben tot ramen en deuren. Het moet ook voldoende ruimte hebben om te manoeuvreren. Het moet ook een parkeerplaats hebben en zichtbaar zijn vanaf het trottoir en de parkeerplaats.

Als je met een foodtruck in een openbare ruimte wilt werken, heb je de benodigde vergunningen nodig. U hebt een bedrijfsvergunning en een staatsvergunning voor omzetbelasting nodig. Deze vergunningen zijn gemakkelijk te verkrijgen en meestal niet duur. Afhankelijk van uw locatie moet u mogelijk ook een verkopersvergunning aanvragen. U kunt ook contact opnemen met stadsambtenaren om te weten te komen over bestemmingsplannen en parkeerregels in uw regio.

De kosten voor het starten van een foodtruck kunnen variëren van $ 28.000 tot meer dan $ 114.000, maar de initiële investering is veel minder dan die van een traditioneel restaurant. Een goede persoonlijke kredietgeschiedenis is essentieel voor het verkrijgen van een zakelijke lening, maar er zijn veel creatieve financieringsopties voor eigenaren van foodtrucks. Een andere optie is om ruimte te huren van bestaande foodtrucks, wat de initiële kosten kan drukken. Als alternatief kunt u een gebruikte kar of aanhangwagen kopen.

Site bezoeken voor meer info: Jouw Foodtruck

Close