Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar – waarom?

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar – waarom?

Als u niet aan een makelaar wilt verkopen, kunt u uw huis nog steeds via een makelaar verkopen aan een belegger. Er zijn echter een aantal dingen waar u rekening mee moet houden voordat u uw huis door de eigenaar te koop aanbiedt. Voordat u uw huis door de eigenaar te koop aanbiedt, is het belangrijk om te weten wat de voor- en nadelen zijn, hoe u dit aanpakt en waar u op moet anticiperen tijdens de transactie. Het is ook belangrijk om te weten of er beperkingen zijn aan wie uw huis mag kopen. Daarnaast is het goed om te weten of er kosten zijn die u moet betalen voordat de transactie wordt gesloten Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Als u bijvoorbeeld een huis verkoopt voor vakantiedoeleinden, moet u mogelijk een vergoeding betalen om het onroerend goed bij de provincie te registreren als vakantiehuis, en wanneer mensen in uw huis op vakantie komen, kunnen ze het aan u verhuren .

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Een ding om in gedachten te houden is dat u een huis niet door de eigenaar hoeft te verkopen als u het niet gaat gebruiken. U kunt er in plaats daarvan voor kiezen om het aan iemand te verhuren voor een vakantie of een korte termijn verhuur, maar als u niet van plan bent om in het onroerend goed te gaan wonen, moet u gebruik maken van de diensten van een makelaar. Deze diensten zijn over het algemeen goedkoop, vooral in vergelijking met de hoeveelheid geld die u bespaart door een huis niet via een makelaar te hoeven verkopen. Deze diensten vereisen echter wel dat u een professionele inspectie van uw eigendom krijgt voordat u iemand toestaat uw huis te huren of te kopen.

Aangezien u een huis voor uzelf verkoopt, moet u de nodige juridische documenten kopen om het eigendom van het huis legaal over te dragen. Een makelaar zou u hier waarschijnlijk een vergoeding voor in rekening brengen, maar aangezien u de commissie van de makelaar niet gaat betalen, komt het er echt op aan hoeveel werk het voor u zal zijn om het benodigde papierwerk te vinden. Zelf een huis verkopen is veel eenvoudiger dan een makelaar inschakelen. U moet echter nog steeds een inspectie laten uitvoeren voordat u een bedrijf het huis laat kopen, omdat een makelaar er bijna altijd voor zal zorgen dat het huis in goede staat verkeert en in overeenstemming is met de plaatselijke bouwvoorschriften.

Voor meer info klik je deze site aan: https://mijnverkoopmakelaar.nl/

Close