Tips en voordelen van de Winmau Blade 6 Dual Core

Tips en voordelen van de Winmau Blade 6 Dual Core

Ontworpen voor maximale score, de Blade 6 Dual Core beschikt over fijn afgestemde innovaties die hoge prestaties en optimale speelbaarheid bieden. De opnieuw ontworpen basis biedt een naadloos, goed zichtbaar speeloppervlak en een geoptimaliseerde kerndichtheid om de scoreprestaties te maximaliseren. De buitenste kern heeft een lagere dichtheid, terwijl de binnenste kern een hoge dichtheid heeft en overtollige kinetische energie absorbeert voor maximale duurzaamheid en het vasthouden van darts. Voor optimale speelbaarheid en duurzaamheid zijn de bladen verkrijgbaar in twee maten: standaard en deluxe.

mes 6 dubbele kern

In tegenstelling tot andere boards is de Winmau Blade 6 Dual Core gecertificeerd door de World Darts Federation, waardoor het een van de meest gerenommeerde dartborden op de markt is blade 6 dual core. De kerndichtheid is ideaal voor optimale dartpenetratie, terwijl de lage dichtheid de darts dieper in het bord laat doordringen. Het unieke ontwerp zorgt voor optimale dartprestaties en stelt spelers in staat om optimaal te spelen.

Ontworpen voor het hoogste prestatieniveau, levert de Blade 6 Dual Core geweldige prestaties. Het eenvoudig aan te passen Rota-Lock montagesysteem is perfect voor elke muur en de beste kwaliteit Oost-Afrikaanse sisal maakt het blad ideaal voor professioneel toernooispel. Het is ook gemaakt volgens de officiƫle specificaties van de World Darts Federation, waardoor het ideaal is voor professionele darters. De Blade 6 is een dartbord dat je spel kan verbeteren.

Voor meer informatie klik je hier: Dartshopleiden.nl

Close