Tips voor het huren van een afvalcontainer

Tips voor het huren van een afvalcontainer

Verschillende factoren bepalen of u een afvalcontainer nodig heeft. Als u van plan bent om afval op priv├ęterrein te storten, kunt u kiezen tussen een rolcontainer of een container die u zelf kunt vullen. Als u echter van plan bent de container op openbaar terrein te gebruiken, heeft u een vergunning nodig. Bovendien hebben sommige steden beperkingen met betrekking tot hoe lang een afvalcontainer op openbaar terrein mag staan. Als je een afvalcontainer nodig hebt, neem dan contact op met je gemeente en vraag wat de regels zijn afvalcontainer huren.

afvalcontainer

Afvalcontainers hebben secundaire insluiting nodig. Het moet regelmatig worden gecontroleerd en mag niet helemaal vol zijn. Er moet vrije ruimte in de container zijn. Als het zes maanden op zijn plaats staat, mag EHSS het uit het gebied verwijderen. Als u een gesloten container gebruikt, moet u deze zo snel mogelijk gebruiken. U kunt ook een open container in het laboratorium bewaren om deze uit de weg te houden. Zodra u de juiste afvalcontainer voor uw behoeften heeft gevonden, kunt u doorgaan naar de volgende stap.

U moet altijd de container labelen voordat u gevaarlijk afval weggooit. De afvalcontainer moet een bord hebben dat beschrijft wat erin zit, inclusief "GEVAARLIJK AFVAL", de naam van de generator van het afval en een telefoonnummer waarmee het bedrijf contact kan opnemen. Als je voor het eerst een afvalcontainer huurt, zoek dan een kleine voor een klein renovatieproject, zoals een badkamer- of keukenrenovatie.

Link naar de website: Afzetbak.nl

Close