Yoga Retreat op Ibiza

yoga retraite ibiza

Yoga Retreat op Ibiza

Yoga is een belangrijk onderdeel van een holistische transformatie. Tijdens een yoga retreat op Ibiza ligt de focus op fysieke activiteiten en een uitgebalanceerd dieet. Elke retraite wordt gehouden in een privévilla met een prachtig uitzicht op de kustlijn. De luxe accommodaties zijn een oase van rust met roomservice en prikkelende maaltijden. Het hotel biedt vele activiteiten, waaronder een dagelijkse yogales Happy Life Retreat. Gasten kunnen elke dag drie uur aan yogalessen besteden, vergezeld van een ontbijt met uitzicht op de zee.

De accommodatie is schoon en comfortabel en beschikt over een yogaterras op het dak en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Elke kamer heeft een eigen bad en douche. De retraite is gelegen in San Joseph, Ibiza, Spanje. De kosten van de retraite beginnen bij € 850 per persoon, waarbij sommige opties iets goedkoper zijn dan andere. Je kunt ook een villa of een huis huren voor de duur van de retraite en erin wonen terwijl je geniet van je yogasessies.

Yoga Retreats Ibiza heeft als doel de eeuwige kennis van yoga te verspreiden door middel van lessen, workshops en retraites. Gyanmitra Saraswati is een leerling van Swami Niranjananda Saraswati van de Bihar School of Yoga in India. De retraites hebben verschillende niveaus van yoga, en ze hebben ook lerarenopleidingen en intensieve yoga-retraites. Zo kunnen ook beginners deelnemen aan een yoga retreat op Ibiza.

Link naar de website: https://happyliferetreat.nl/

Close